cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

23. 2. 2015 – 27. 2. 2015

Pondělí
 

Kulajda

 
1. Vepřový Ondráš, kysané zelí 89 Kč
2. Hovězí hamburger v bulce s domácími hranolky 119 Kč
Úterý
  Hovězí vývar s nudlemi  
1. Pečená žebra marinovaná v medovo - pivní marinádě, pečivo 89 Kč
2. Hovězí hamburger v bulce s domácími hranolky 119 Kč
Středa
  Uzená polévka s kroupami  
1. Uzené s bramborovou kaší, okurek 89 Kč
2. Biftečky z lososa na zeleninovém salátu 119 Kč
Čtvrtek
  Masový krém  
1. Vepřové maso dušené v mrkvi s vařeným bramborem 89 Kč
2. Biftečky z lososa na zeleninovém salátu 119 Kč
Pátek
  Brokolicový krém  
1. Rizoto s kuřecím masem 89 Kč
2. Hovězí roastbeef s hranolkami 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

23. 2. 2015 – 27. 2. 2015

TIP pro tento týden
 

Hlavní chod: Vykoštěné vepřové koleno s pečivem a jablečným křenem

Dezert: Jablečný závin

169 Kč




 

Moučník
 

Dle ústní nabídky obsluhy

 
www.hotelrakovec.cz