cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

20. 10. – 24. 10.  2014

Pondělí
 

Rybí polévka

 
1.  Krůtí maso s omáčkou Mole, těstoviny  89 Kč
2.  Treska s citronovou krustou, bramborová kaše  119 Kč
Úterý
 

Mexická polévka s nachos chipsy

 
1. Pečené kuře s nádivkou, bramborová kaše 89 Kč
2. Vepová kotleta s hořčičnou omáčkou, krokety 119 Kč
Středa
 

Gulášová polévka

 
1. Hovězí na víně, houskový knedlík 89 Kč
2. Bramborové noky s lososem 119 Kč
Čtvrtek
  Kuřecí krémová polévka  
1. Pstruh po mlynářsku, šťouchané brambory 89 Kč
2.
Hovězí roastbeef s veluté omáčkou, hranolky
119 Kč
Pátek
 

Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi

 
1. Dušené vepřové maso v mrkvi, vařený brambor 89 Kč
2. Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, šťouchané brambory 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

20. 10. – 24. 10. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč

Předkrm: Hovězí roastbeef s veluté, opečený toast

Polévka: dle denní nabídky

Hlavní chod: Flank steak s grilovanou zeleninou a pečeným bramborem s cibulkou




Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz