cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

24. 11. – 28. 11.  2014

Pondělí
 

Chřestová polévka

 
1.  Pečená krkovice se zelím, houskový knedlík 89 Kč
2.  Tagliatelle se smetanovou omáčkou a kuřecím masem  119 Kč
Úterý
 

Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi

 
1.  Smažená játra s vařeným bramborem, tatarská omáčka  89 Kč
2.  Kuřecí steak plněný parmskou šunkou, hranoky, salátek  119 Kč
Středa
 

Rybí polévka

 
1. Kapustové karbanátky s bramborovou kaší 89 Kč
2. Steak z krkovice po mexicku, pečená brambora v alobalu s bylinkouvým pestem 119 Kč
Čtvrtek
  Uzená polévka  
1. Hrachová kaše s uzeným masem, pečivo 89 Kč
2. Filované hovězí zadní sous-vide, hřibová omáčka, pečený brambor 119 Kč
Pátek
 

Kuřecí vývar

 
1. Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurek 89 Kč
2. Steak z kotlety na grilované cuketě, šťouchaný brambor 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

24. 11. – 28. 11. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč

 

Polévka: dle denní nabídky

Hlavní chod: Flank steak na fazolkách, bramborové krokety

Dezert: Créme brulée


 

 

Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz