cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

22. 4. – 25. 4. 2014

Pondělí
 

Velikonoční pondělí

 
     
               
Úterý
 

 

Frankfurtská polévka s párkem          

 
1. Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem       89 Kč
2. Kuřecí jehla provoněná slaninkou s bramborovými dukáty 119 Kč
Středa
 

 

Slepičí vývar se  šunkovým svítkem  

 
1. Zapékané brambory s kotletou gratinované sýrem 89 Kč
2.

Grilovaný hermelín na listovém salátu

119 Kč
Čtvrtek
 

Pórková polévka s krutony

 
1. Štěpánská hovězí pečeně s dušenou rýží 89 Kč
2.
Kuřecí stehno pečené na divoko s petrželovým bramborem  
119 Kč
Pátek
 

 

Hrachová krémová polévka

 
1. Holandský sekaný řízek podávaný s vídeňským bramborovým salátem                 89 Kč
2. Filovaný hovězí steak na čerstvé zelenině se sýrem feta, rozpečený toast 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

22. 4. – 25. 4. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč
Polévka: dle denní nabídky

Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku podávané s bramborovou kaší

 

Dezert: Domácí tiramisu
Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz