cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

2. 3. 2015 – 6. 3. 2015

Pondělí
 

Česneková polévka

 
1. Penne s houbami a kuřecím masem 89 Kč
2. Medailonky z vepřové panenky na červeném víně, opékané brambory 119 Kč
Úterý
  Frankfurtská polévka  
1. Vepřová plec se zelím, houskový knedlík 89 Kč
2. Medailonky z vepřové panenky na červeném víně, opékané brambory 119 Kč
Středa
  Zeleninová polévka  
1. Uzené maso s křenovou omáčkou, vařené brambory 89 Kč
2. Medailonky z vepřové panenky na červeném víně, opékané brambory 119 Kč
Čtvrtek
  Hovězí vývar s rýží a hráškem  
1. Holandský řízek s bramborovou kaší, okurek 89 Kč
2. Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky 119 Kč
Pátek
  Zelná polévka s klobásou  
1. Vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem 89 Kč
2. Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

2. 3. 2015 – 6. 3. 2015

TIP pro tento týden
 

Hlavní chod: Vykoštěné vepřové koleno s pečivem a jablečným křenem

Dezert: Jablečný závin

169 Kč




 

Moučník
 

Dle ústní nabídky obsluhy

 
www.hotelrakovec.cz