cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

18. 8. – 22. 8. 2014

Pondělí
 

Zeleninová polévka

 
1.  Kuřecí nudličky se zeleninou a hranolkami Julienne  89 Kč
2.  Marinovaná vepřová krkovice, šťouchané brambory  119 Kč
Úterý
 

Čočková polévka s párkem

 
1. Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží 89 Kč
2. Kuřecí stehenní steak s pečeným bramborem ve slupce 119 Kč
Středa
 

Hovězí vývar s játrovou rýží

 
1. Segedínský guláš s houskovým knedlíkem 89 Kč
2. Obědový salát z čerstvé zeleniny s filovaným hovězím knuckle steakem a rozpečenou bagetkou 119 Kč
Čtvrtek
 

Krupicová polévka s vejcem

 
1. Zapékané těstoviny s kuřecím masem, rajčatový salát        89 Kč
2.
Hovězí líčka na česneku, šťouchaný brambor   
119 Kč
Pátek
 

Zelná polévka s klobásou

 
1. Holandský sekaný řízek s bramborovou kaší a cibulkou   89 Kč
2. Vepřová roláda se slaninou a česnekem podávaná s gratinovaným bramborem 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

18. 8. – 22. 8. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč
Polévka: dle denní nabídky

Roastbeef z novozélandské roštěné na salátku s rozpečenou bagetou

Dezert: 

Domácí jablečný závin s vanilkovým přelivem

Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz