cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

15. 12. – 19. 12.  2014

Pondělí
 

Masový krém

 
1. Pečené kuře s dušenou rýži 89 Kč
2. Vykoštěné grilované vepřové koleno, hořčice, křen, okurek, pečivo  119 Kč
Úterý
 

Frankfurtská polévka

 
1.  Zapékané brambory s krkovičkou gratinované sýrem  89 Kč
2.  Grilovaný hermelín na salátku, rozpečený toast  119 Kč
Středa
 

 Pórková polévka s krutony

 
1. Štěpánská pečeně, houskový knedlík  89 Kč
2. Smažený kapr s bramborovým salátem  119 Kč
Čtvrtek
  Hrachová polévka  
1. Květáková karbanátky s petrželovým bramborem 89 Kč
2. Hamburger s hranolkami 119 Kč
Pátek
 

Ruský boršč

 
1. Smažené žampiony, hranolky, tatarská omáčka 89 Kč
2. Chilli con carne s rýží 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

15. 12. – 19. 12. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč

 


Polévka: Masový krém

Hlavní chod: Vepřová panenka plněná čabajkou, krupkové rizoto

Dezert: Karamelizované ovoce s vinnou redukcí a zmrzlinou

 


 

 

Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz