cs | en

Menu

TÝDENNÍ MENU

 

14. 4. – 18. 4. 2014

Pondělí
 

Zelná polévka s klobásou  

 
1. Kuřecí rizoto se zeleninou sypané sýrem             89 Kč
2. Vepřová kotleta s kostí a sázeným vejcem podávaná se šťouchaným bramborem a cibulkou                 119 Kč
Úterý
 

Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi          

 
1. Pečená krkovička se zelím a bramborovým knedlíkem        89 Kč
2. Pikantní kuřecí paličky na ředkvičkovém salátu s rozpečeným toastem 119 Kč
Středa
 

Žampionová krémová polévka     

 
1. Vepřový flamendr podávaný s hranolkami a křenem 89 Kč
2.

Filovaný Knuckle - steak na pikantním listovém salátu,  rozpečený chléb

119 Kč
Čtvrtek
 

Česneková polévka s opečeným chlebem

 
1. Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží 89 Kč
2.
Kuřecí roláda se slaninou a bylinkami s mačkaným bramborem
119 Kč
Pátek
 

Bramborová polévka s houbami             

 
1. Marinovaný vepřový řízek s mačkaným bramborem            89 Kč
2. Kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty a sýrem na grilovaném lilku 119 Kč
www.hotelrakovec.cz

TÝDENNÍ MENU

 

14. 4. – 18. 4. 2014

TIP pro tento týden
BUSINESS MENU 149,- Kč
Polévka: dle denní nabídky

Grilované vepřové palce s pepřovou omáčkou a steakovými hranolkami

Dezert: Palačinka s ovocem
Moučník
  Dle ústní nabídky obsluhy  
www.hotelrakovec.cz